Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile
Przepis Lao omlet z koperkiem, Scallion i Thai Chile jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, koperek, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile, Omlet Z Morelką I Cebulką, oraz Chiński omlet z kiełbasą i cebulką.
Instrukcje
W misce ubić jajka. Wymieszać z koperkiem, scallion, Thai chile, sos rybny, pieprz i sól.
W średniej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju, a gdy jest gorąca, dodaj mieszaninę jajek. Gotować, mieszając, aż jajka są prawie ustawione, około 1 minuty. Uruchom żaroodporną plastikową szpatułkę wokół krawędzi, aby poluzować omlet i gotować bez przeszkód, aż na dole będzie złoty kolor, około 30 sekund. Odwróć omlet na talerz i podawaj.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.