L 'Osso Buco a L' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1084 kalorie, 91g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka maranty, pasty pomidorowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orange Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.
Instrukcje
1
Umieść 2 łyżki mąki w dobrej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodać trochę soli i pieprzu i wstrząsnąć do połączenia. Przetrzyj kawałki cielęciny wilgotną szmatką, aby usunąć pył kostny.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać cebulę, czosnek, marchew i skórkę pomarańczową. Wrzucić kawałki cielęciny i warzywa razem i obniżyć ciepło do 300 stopni F. i pozostawić do " potu "(naturalne oleje" koralik " z warzyw, takich jak pot) na 3 minuty. Teraz dodaj 2 szklanki wytrawnego białego wina i zeskrobaj podstawę patelni drewnianą "tryskaczem" lub łyżką, aby podnieść osad do sosu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, dodać Garni bukiet (związać sznurkiem, jeśli świeże lub w torbie muślinu, jeśli używane są suszone zioła) i pasty pomidorowej, które trzeba dobrze wymieszać. Dusić w ciasnej osłonie przez 2 godziny-dodając kolejne 1 1/4 szklanki wytrawnego białego wina. Około 30 minut przed podaniem dodać sok pomarańczowy. Gdy mięso jest bardzo delikatne usunąć kawałki cielęciny, przełożyć sos i warzywa przez sitko i podgrzać kawałki golonki cielęcej w sosie. Popraw przyprawę i zagęszczaj, jeśli to konieczne, niewielką ilością pasty maranta. Danie z ryżu z kawałkami pomarańczy na dużym talerzu. Ułóż kawałki cielęciny na wierzchu i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe Wino
Bouquet Garni
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Zioła Suszone
Skórka Pomarańczowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Maranta Trzcinowata
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)