L 'Osso Buco A L' Orange

L 'Osso Buco A L' Orange
L 'Osso Buco a L' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1084 kalorie, 91g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka maranty, pasty pomidorowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orange Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.

Instrukcje

1
Umieść 2 łyżki mąki w dobrej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodać trochę soli i pieprzu i wstrząsnąć do połączenia. Przetrzyj kawałki cielęciny wilgotną szmatką, aby usunąć pył kostny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Włożyć kawałki golonki cielęcej do worka i wstrząsnąć, aby pokryć każdy kawałek mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4
Umieść klarowane masło i olej na dużej patelni (patelni) i podgrzać do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Na maśle/oleju ułożyć kawałki mąki cielęcej. Powinny pienić i smażyć na złoty kolor. Zmień kolor równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać cebulę, czosnek, marchew i skórkę pomarańczową. Wrzucić kawałki cielęciny i warzywa razem i obniżyć ciepło do 300 stopni F. i pozostawić do " potu "(naturalne oleje" koralik " z warzyw, takich jak pot) na 3 minuty. Teraz dodaj 2 szklanki wytrawnego białego wina i zeskrobaj podstawę patelni drewnianą "tryskaczem" lub łyżką, aby podnieść osad do sosu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, dodać Garni bukiet (związać sznurkiem, jeśli świeże lub w torbie muślinu, jeśli używane są suszone zioła) i pasty pomidorowej, które trzeba dobrze wymieszać. Dusić w ciasnej osłonie przez 2 godziny-dodając kolejne 1 1/4 szklanki wytrawnego białego wina. Około 30 minut przed podaniem dodać sok pomarańczowy. Gdy mięso jest bardzo delikatne usunąć kawałki cielęciny, przełożyć sos i warzywa przez sitko i podgrzać kawałki golonki cielęcej w sosie. Popraw przyprawę i zagęszczaj, jeśli to konieczne, niewielką ilością pasty maranta. Danie z ryżu z kawałkami pomarańczy na dużym talerzu. Ułóż kawałki cielęciny na wierzchu i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Bouquet GarniBouquet Garni
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Zioła SuszoneZioła Suszone
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn