Kłoda serowo-koperkowa
Ser i koperek dziennik może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 27 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Koper, orzeszki pekan, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fantazyjne spodnie mrówki na kłodę, Groszek serowo-koperkowy, oraz Bułeczki Serowo-Koperkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić margarynę, Sery, Mleko i przyprawy Mikser Elektryczny na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane; przykryć.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Uformować w kłodę; wałkować w orzechach pekan aż do równomiernego pokrycia ze wszystkich stron.
Podawać z różnymi krakersami.