Kwiaty Phyllo z sorbetem i jagodami
Kwiaty Phyllo z sorbetem i jagodami to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier plus 1 łyżka cukru, masło, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gruszka i Malina kwiaty Filo, Kwiaty Filo Wypełnione Jagodami, oraz Gotowane suszone figi w kwiatach filo z przyprawami syropu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°.
Pędzel 1 arkusz phyllo lekko z masłem i posypać szczyptę cukru wokół granicy; zebrać krawędzie i umieścić w muffin pan cup, podszewka dno i boki. Powtórz z pozostałymi arkuszami.
Piec do chrupkości, 7 do 8 protokół.
Pozostaw na patelni 2 do 3 minut; przenieść kubki do stojaka z drutu i ostudzić. W rondlu zagotuj rozmrożone jagody, skrobię kukurydzianą, pozostały 1/3 szklanki cukru i gałkę muszkatołową. Gotować, aż syropy, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Usuń z ognia; mash jagody lekko i chłodne, 15 minut. Wymieszaj świeże jagody. Kwiaty złożyć: każdą filiżankę wypełnić 1/4 szklanki sorbetu i dopełnić mieszanką jagodową.