Kwaśny Starter

Kwaśny Starter
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Sour Starter. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, mąki chlebowej, mąki żytniej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj ii. karmienie rozrusznika (raz dziennie), przystawka: kurczak, oraz Chleb Starterowy Wieloziarnisty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w dużej misce. Przykryj szczelnie folią. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Można stosować po 1 dniu w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 1 szklankę ciepłej wody, 1 szklankę mąki chlebowej i 1/2 szklanki mąki żytniej co drugi dzień. Jeśli po kilku dniach nie zamierzasz jej użyć, wyrzuć pozostałą kwaśną Starter.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Mąka żytniaMąka żytnia
WodaWoda
3
Uwaga: przystawki do zakwasu można przechowywać w temperaturze pokojowej przez czas nieokreślony, o ile" karmisz " przystawkę wodą i mąką. W rzeczywistości niektóre przystawki na zakwasie mają ponad 20 lat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn