Kwaśny Pucker marynowanych czereśni
Kwaśny Pucker marynowanych czereśni jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka płatków pieprzu, wiśnie bez pestek, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Marynowane Wiśnie, Czereśnie Marynowane, oraz Kurczak słodko-kwaśny z wiśniami.
Instrukcje
Ocet, wodę, cukier, ziarna pieprzu, kardamon i płatki czerwonej papryki zagotować w średnim rondlu ze stali nierdzewnej, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Za pomocą Sitka o drobnych oczkach odcedzić do średniej miski; zwrócić płyn na patelnię.
Do rondla dodaj wiśnie. Dusić, aż wiśnie będą miękkie, 3-5 minut.
Przenieść wiśnie i do kufla wielkości słoika mason.
Wlać wystarczającą ilość płynu do wytrawiania, aby pokryć wiśnie. Kryj się i wyluzuj.Jak to: jak Ładowanie...