Kwadraty herbatników z tuńczyka mogą być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 36g tłuszczu i w sumie 644 kalorii. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, cebuli, sosu sałatkowego ranczo i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dilly Biscuit Squares, Kwadraty Herbatników Z Dymnej Cebuli, oraz Glazurowane Kwadraty Biszkoptów Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mleko, majonez i sos sałatkowy. Mieszaj mieszankę biszkoptów, aż się połączą. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 5-8 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Tuńczyk naprawdę dobrze komponuje się z winem Pinot Noir, Merlot i różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.