Jabłkowy Cheddar Melt

Jabłkowy Cheddar Melt
Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka krakersów ritz, aromatyczne jabłko, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheddar-Jabłko Melt, Cran-Apple Cheddar Melt, oraz Szynka Cheddar Cranberry Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 plasterek jabłka na każdym krakersie; posypać 1 łyżeczką. ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Umieścić na płytce do mikrofalówki.
3
Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 20 sekund lub aż ser zaczyna się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn