Kuskus Śródziemnomorski
Śródziemnomorski kuskus może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka koszernej soli i świeżo popękanego pieprzu, instant kuskus, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 40 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Kuskus Śródziemnomorski, Kuskus Śródziemnomorski, oraz Kuskus Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuskus umieścić w dużej misce.
Do rondla włożyć bulion z kurczaka i morele, doprawić solą i pieprzem, zagotować na średnim ogniu.
Na kuskus wlać wrzącą ciecz i wstrząsnąć miską, aby zwilżyć każde ziarno.
Posypać oliwki i szalotki na górze i przykryć miskę szczelnie folią.
Odstawić na 10 minut, aż ciecz zostanie wchłonięta.
Do podania przyprawiamy kuskus solą i pieprzem oraz foremką.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.