Kuskus z warzywami

Kuskus z warzywami
Kuskus z warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jeśli masz pomidor, granulki bulionu z kurczaka, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Warzywa curry na kuskusie, Kuskus z warzywami wiosennymi, oraz Kuskus ze smażonymi warzywami.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek gotować na maśle w 2-ćwiartkowym rondlu, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać z wodą i granulkami bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać pozostałe składniki.
4
Przykryć i odstawić 5 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch lekko widelcem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn