Kuskus O Zapachu Pomarańczy Z Sosem Marokańskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj kuskus o zapachu pomarańczy z marokańskim sosem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka marokańskiego dressing, torebki regularne wielkości herbaty, sól i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sałatka kuskus o zapachu pomarańczy z migdałami, kolendrą i ogórkiem, Kuskus Pomarańczowy Marokański, oraz Kolendra I Mięta Pachnące Fetan I Krew Pomarańczowy Sałatka Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/4 Puchar slivered migdały w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 4 minut lub do tosty.
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; dodać torebki herbaty i zdjąć z ognia. Okładka i strome 5 minut.
Wyjąć i wyrzucić torebki herbaty, bez wyciskania. Wymieszać z masłem i solą. Doprowadzić mieszaninę herbaty do wrzenia; wymieszać z kuskusem. Przykryć i gotować 2 Więcej minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta; usunąć z ognia.
Odstawić, pokryte, 5 minut.
Puch kuskus widelcem, i mieszać w migdały, rodzynki, i marokański Dressing aż dobrze wymieszane.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Fantastic World Foods Organic Whole Wheat kuskus.