Kury z morelowym farszem ryżowym
Kury z morelowym farszem ryżowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 1512 kalorii, 102g białka, oraz 110 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz morele, pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Glazurowane kury z dzikim ryżem i morelowym farszem, Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, oraz Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć grzyby, pekan i cebula w 4 łyżki masła do miękkości. Wymieszać w ryżu, morele, pietruszka, sól, pieprz i cayenne.
Łyżka około 3/4 szklanki mieszanki ryżu do każdej kury; związać nogi razem.
Kury, piersi bokiem do góry, umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Roztopić pozostałe masło; skropić kury.
Piec w temperaturze 350° przez 1-3 / 4 do 2 godzin lub do czasu, aż termometr mięsny wskaże 180° dla kur i 165° Dla farszu. W małym rondlu, ciepłe konfitury i ocet; łyżka na kury.