Kury kornwalijskie z ziemniakami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kur kornwalijskich z ziemniakami. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 1438 kalorii, 104g białka, oraz 96g tłuszczu na porcję. Za 4,61 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 20 minut. Mieszanka przyprawy cytrynowo-pieprzowej i proszku czosnkowego, pietruszki, kur dziczyzny kornwalijskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kury rozmarynowo-cytrynowe z pieczonymi ziemniakami, Przyprawowe pieczone kury kornwalijskie ze słodkimi ziemniakami, oraz Polerowane Kury Kornwalijskie Z Pieczoną Cebulą I Słodkimi Ziemniakami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowe kury w oleju.
Umieść ziemniaki w 5-qt. powolna kuchenka. Na wierzch z kurami i boczkiem.
Posyp cytryną-pieprzem i czosnkiem w proszku.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°, a ziemniaki będą miękkie. W razie potrzeby zagęścić soki do gotowania.
Posyp kury natką pietruszki.