Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów

Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów
Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1146 kalorii, 165g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 13,84 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kuropatwy, sok z cytryny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 godzin. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Kuropatwa z winem i cynamonem, Kuropatwa w cieście z gruszy, oraz Kuropatwa z dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Umieścić kuropatwę w wodzie i gotować delikatnie do miękkości, około 45 minut. Ostrożnie wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuropatwaKuropatwa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Usunąć nogi z tuszy i dobrze wysuszyć.
4
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Usunąć piersi z tuszy z nadal przymocowanym pierwszym stawem Skrzydłowym. Dobrze wysuszyć ręcznikiem i umieścić w naczyniu z nogami. (Zrobić zapas z kości i płynu do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Wlać ocet na kawałki piersi i nóg, dodać nasiona kopru włoskiego i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Umieścić w lodówce 1 godzinę.
8
Wyjmij kawałki piersi i nóg z lodówki i usuń kawałki z octu. Osusz i ułóż luźno w dużym przezroczystym słoiku z ciastkami. Przykryć oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce 2 dni. (Zachowają się w ten sposób przez 2 miesiące). Aby służyć, usunąć 4 piersi i 4 nogi i ogrzać do temperatury pokojowej. Blanszujemy i odświeżamy szparagi i wymieszamy z 4 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz sokiem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn