Kurczak, Zielona Salsa i Nopales
Przepis kurczaka, Zielony Salsan i Nopales może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 55 minut. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 44g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.55 za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bekon Oscara Mayera, salsę, kurczaki brojlerów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nopales & Sałatka Z Zielonych Buraków, Wieprzowina Zielona Chile Posole Gulasz Z Nopales, oraz Posiekane wyzwanie: Nopales, zielone chili, nerkowce i czarna fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło ciężkich bardzo duża patelnia lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, w partiach; gotować 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj kaktusa na patelni; gotować i mieszać 3 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać salsę; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kurczaka; dusić na średnim ogniu 30 min. lub do czasu zakończenia (165F).
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem i kolendrą.
Podawać posypane kwaśną śmietaną.