Kurczak z szybkim Chile Verde

Kurczak z szybkim Chile Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 411 kalorii, 41g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, rozmaryn - czosnek pieczone ziemniaki, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quick Chile Verde, Szybkie i łatwe domowe Burritos Chile Verde, oraz Kurczak Chile Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Kurczaka posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 6 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Podczas gdy kurczak gotuje, podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, cebula, i następne 5 składników (przez jalapeo); gotować 8 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę tomatillo w blenderze; dodać sok z limonki.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Puls 10 razy lub aż masywny Salsa formuje. Łyżka mieszanki tomatillo nad kurczakiem; posypać kolendrą.