Kurczak Z Piekarnika Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kurczaka w piekarniku Cordon Bleu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka papryki, szczypiorek, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2 quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Między arkuszami folii lub papieru woskowanego spłaszcz każdą pierś kurczaka do grubości 1/4 cala.
Każdą pierś kurczaka posmarować 1/2 łyżeczki musztardy, posypać 1 łyżeczką szczypiorku.
Pokroić plastry szynki i sera, aby pasowały do kurczaka. Każdą pierś kurczaka przełożyć plastrem szynki i sera.
Zwiń się, schowanie kończy się w środku.
W płytkiej misce połączyć białko z wodą; lekko ubić.
Ułóż okruchy płatków w płytkim naczyniu. Roladki z kurczaka posmarować mieszanką białek jaj; zawijać w okruchy.
Umieścić w naczyniu do pieczenia; posypać papryką.
Piec 25 do 30 minut, lub aż kurczak nie jest już różowy w środku.