Kurczak z papryką wolno gotowaną z puree ziemniaczanym

Need a danie główne bezglutenowe? Kurczak z papryką wolno gotowaną z puree ziemniaczanym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kawałki prawdziwego boczku, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Z Papryką Wolno Gotowaną Z Puree Ziemniaczanym, Powoli gotowane Tri Tips & sos z puree ziemniaczanym, oraz Wolno gotowany kurczak z pomidorami, ziemniakami, Jalapenos i Fre dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 lub 4-quart powolnej kuchence, połączyć kurczaka, marchew, cebula, papryka, papryka, sól przyprawione i zupa; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin.
Około 10 minut przed podaniem wymieszać rozmrożony groszek i kwaśną śmietanę do mieszanki kurczaka. Przykryć; gotować dodatkowe 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Miksturę kurczaka podawać z puree ziemniaczanym, posypać boczkiem.