Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy
Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mirin, bok choy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy.
Instrukcje
W misce wymieszaj musztardę z wodą, mirinem, 1 łyżeczką soi i 1/2 łyżeczki cukru.
Na patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżkę oleju. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż złoty, 2 protokół. Flip kurczaka i szczotki z musztardą; przenieść do piekarnika i pieczone przez 8 protokół, lub aż gotowane przez.
Przenieś kurczaka na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut; pokrój. Wytrzyj patelnię.
W międzyczasie, paruj bok choy przez 5 minut.
Odcedzić; osuszyć. Na tej samej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodaj bok choy cut side down i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, 3 protokół.
Przełożyć na talerz; doprawić solą i pieprzem. Ułóż kurczaka na choy bok.
W misce ubić ocet z pozostałym olejem, sosem sojowym i cukrem; doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić; układać na kurczaka i podawać.