Kurczak Z Kozim Serem I Rukolą
Kurczak z kozim serem i rukolą wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 30 i kosztuje 32 grosze za porcję. 145 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli koszernej, piersi z kurczaka, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Kurczak z kozim serem i rukolą, Roladki z kurczaka z kozim serem i rukolą, oraz Pizza z rukolą i kozim serem.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 218°. Funt piersi cienkie, aby były wystarczająco cienkie do toczenia. Aby to zrobić, należy umieścić kawałek folii na piersi kurczaka. Użyj gładkiej strony pounder mięsa Funt kawałek cienki.2 kawałki kurczaka doprawić solą i pieprzem. Na czystej powierzchni roboczej położyć kotlety płaskie, gładkie stronie w dół.
Warstwa z liśćmi rukoli i kawałkami koziego sera w środku. Zaczynając od najwęższych końców, zwiń kotlety z kurczaka w ciasną roladę i zapieczętuj wykałaczkami, aby nie rozwinąć.3
Rozgrzać olej na średnim wysokim w dużej żeliwnej patelni (lub innej nieprzywierającej patelni odpornej na piekarnik).
Na patelni ułożyć rolady z kurczaka i ułożyć na brązowo ze wszystkich stron.4
Umieść patelnię w piekarniku i gotować, aż kurczak jest gotowane przez, o 10 do 12 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika (uważaj, aby nie dotykać uchwytu patelni gołymi rękami!) i wyjąć kurczaka z patelni. Przykryć folią i odstawić na 5 minut.
Wyjąć wykałaczki z kurczaka i pokroić rolady w rund, aby służyć.