Kurczak Z Grilla Wolnoopalający
Wolnoopalający Kurczak z grilla jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rosół z kurczaka, piersi z kurczaka, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Kurczaka Z Grilla Wolnoopalającego, Slow Cooker Teriyaki Barbecue Chicken Sandwiches, oraz Slow Cooker Honey Barbecue Chicken Sandwiches.
Instrukcje
Włożyć kurczaka do wolnej kuchenki. W misce, połączyć sos barbecue, dressing, brązowy cukier i sos Worcestershire.
Polej kurczaka. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.
Kurczaka wyjąć na deskę do krojenia i rozdrobnić 2 widelcami. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i bulion z kurczaka. Wymieszać z sosem w wolnej kuchence, przykryć i gotować, aż sos zgęstnieje i ogrzewa się przez, 5 do 10 protokół. Powrót kurczaka do kuchenki, wymieszać, przykryć i kontynuować gotowanie na niskim poziomie przez 45 minut.
Podawać kurczaka na pełnoziarnistych bułkach, na brązowym ryżu lub z pieczonymi ziemniakami, jeśli chcesz.