Kurczak z bulionem

Kurczak z bulionem
Kurczak z bulionem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz granulki bulionowe z kurczaka, margarynę, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), Bulion Warzywny Domowej Roboty, oraz Przepis Na Domowe Buliony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić na średniej patelni na średnim ogniu. Mieszamy w granulkach bulionu; po stopieniu dodajemy kurczaka i brąz, często obracając. W razie potrzeby dodaj trochę więcej margaryny i bulionu. Gotować przez około 20 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
MargarynaMargaryna
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn