Kurczak z brokułami Alfredo
Kurczak i brokuły Alfredo wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 300 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciężką śmietanę do ubijania, koszerną sól i pieprz, fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszka Alfredo z kurczakiem i brokułami, Kurczak z brokułami Alfredo, oraz Brokuły Z Kurczaka Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Brokuły gotować do miękkości i jasnozielony, 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na durszlak, pozostawiając wodę w garnku.
Dodać kurczaka do garnka; gotować, aż nieprzezroczyste, 2 do 4 protokół.
Przełożyć na durszlak z brokułami.
Gotować makaron w tym samym garnku z wodą, aż po prostu przetargu do ukąszenia, o 10 protokół. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu; spuścić makaron.
Dusić śmietanę, zarezerwowane 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki parmezanu w tym samym garnku na średnim ogniu, często mieszając.
Dodaj brokuły, kurczaka i makaron, mieszając, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z dodatkiem parmezanu na boku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
![Ruby red o aromacie i smaku czerwonych wiśni, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu. Najlepiej z pizzą, makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi, mięsnymi grzybami, pieczonym kurczakiem lub grillowanym mięsem.Mieszanka: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia]()
Ruby red o aromacie i smaku czerwonych wiśni, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu. Najlepiej z pizzą, makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi, mięsnymi grzybami, pieczonym kurczakiem lub grillowanym mięsem.Mieszanka: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia
Ruby red with an aroma and flavor of red cherries, a smooth texture, excellent structure and a long, elegant finish. Best with pizza, pasta with tomato- or meat-based sauces, meaty mushrooms, roasted chicken or grilled meats.Blend: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia