Kurczak Wolnoopalający Bolognese
Powolne kuchenka kurczaka Bolognese może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 820 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz udka z kurczaka, seler, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Grzyby Bolognese, Wolno gotujące Spaghetti Bolognese, oraz Powolna Kuchenka Sos Boloński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć warzywa do powolnej kuchenki; na wierzch ułożyć kurczaka.
Wymieszać sos do makaronu i dressing; polać kurczakiem. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskich 6 do 8 godzin (lub na wysokich 4 godzin). Około 15 min. przed podaniem kurczaka ugotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Bazylia wymieszać ze składnikami w powolnej kuchence.
Makaron odsączyć; podawać posypane mieszanką kurczaka i serem.