Duszone Nitki Fasoli Z Grzybami I Kapustą

Duszone Nitki Fasoli Z Grzybami I Kapustą
Duszone nitki fasoli z grzybami i kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, olej sezamowy, liście kapusty napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, Duszona kapusta Napa z grzybami i gorgonzolą, oraz Mayi Shang Shu (wieprzowina z nitkami Fasoli Mung).
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn