Kurczak Wolno Gotujący Cacciatore

Kurczak Wolno Gotujący Cacciatore
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka kurczaka Cacciatore spróbować. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 718 kalorii, 56g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pokrojonego kurczaka, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Cacciatore, Kurczak Cacciatore, oraz Kurczak Wolno Gotujący Cacciatore dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka posmarować mąką. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kurczaka; gotować 15 do 20 minut lub aż brązowy ze wszystkich stron; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Paprykę i cebulę pokroić w poprzek na pół; każdą połówkę pokroić na cztery części.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
4
W 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence, umieścić połowę kawałków kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Wymieszać paprykę, cebulę i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; połówkę mieszanki wymieszać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
CebulaCebula
6
Dodaj pozostałego kurczaka; top z pozostałą mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
7
Przykryć; gotować na małym ogniu 4 do 6 godzin lub aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek jest cięty do kości (170F dla piersi; 82° dla ud i nóg).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
KościKości
8
Podawać z serem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn