Kurczak w sosie pomidorowo-grzybowym suszonym na słońcu

Kurczak z suszonym sosem pomidorowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 208 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, połówki piersi kurczaka, pre pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać 2 łyżeczki oleju, grzyby i szalotki; gotować 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z bulionem, posypką pomidorową i winem; gotować przez 1 minutę. Łyżka sosu na kurczaka; posypać natką pietruszki.