Kurczak w sosie pomidorowo-estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser feta, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Grillowany kurczak z pomidorowym sosem estragonowym, Dorsz gotowany w sosie pomidorowo-estragonowym, oraz Krewetki Z Estragonem I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużej patelni smażonej na średnim ogniu. Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem, lekko posmarować mąką uniwersalną (wytrząsając nadmiar), a następnie ostrożnie umieścić na patelni. Gotować, aż piersi kurczaka są złote i prawie gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Margherita® Capicola
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz i przykryć.
3
W tej samej patelni, podsmażyć szalotki na średnim ogniu do miękkości, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj białe wino i użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Dusić 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać bulion z kurczaka; dusić, pod przykryciem, na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Powrót piersi z kurczaka na patelnię, i gotować na średnim ogniu 4 protokół lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® Capicola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjąć piersi z kurczaka i umieścić 1 pierś na każdym z 4 talerzy. Pomidory i estragon wymieszać w mieszaninie bulionu; wlać 1/3 szklanki sosu na każdej piersi kurczaka.