Kurczak w sosie grzybowym" śmietankowym"

Kurczak w sosie grzybowym
Kurczak z grzybowym sosem "śmietankowym" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 531 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać maranta, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak w sosie pieczarkowym, Piersi z kurczaka w sosie pieczarkowym, oraz Kurczak śmietankowy w sosie pieczarkowym.

Instrukcje

1
Podgrzać dwie duże patelnie na średnim ogniu.
2
Dodać wystarczającą ilość oliwy do każdej patelni, aby pokryć dno (od 1 do 1 ½ łyżki stołowej).Pierś kurczaka obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj do jednej patelni i gotować przez około 5 protokół z jednej strony. Włączyć ogień w dół do średniej, Odwróć piersi kurczaka nad i gotować z drugiej strony, aż rumiane na zewnątrz i gotowane przez około 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć na talerz, aby odpocząć kilka minut podczas kończenia sauce.In drugą patelnię dodać posiekaną cebulę. Włącz ogień do średniej niskiej i gotować, aż cebula są miękkie i zaczynają karmelizować, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać grzyby i gotować przez około 5 protokół, aż rumiane. Doprawić szczyptą soli i pieprzu. Podkręcić ogień do średniej wysokości i dodać ½ szklanki bulionu z kurczaka. Gotować przez około 1 minutę, aż rosół z kurczaka zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Dodać mleko kokosowe i podgrzać przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
8
Dodać posiekany estragon i tymianek. Smak do przypraw i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.Zrobić zawiesinę, mieszając pozostałe 2 łyżki bulionu z kurczaka z marantą lub skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodać do sosu i gotować przez około 30 sekund, aż sos zgęstnieje.Pokroić piersi kurczaka po przekątnej w około 1 cala plastry i umieścić na półmisku. Łyżka sosu na piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
W razie potrzeby udekoruj świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn