Kurczak Smażony Powoli Pieczony

Kurczak Smażony Powoli Pieczony
Przepis powoli pieczony smażony kurczak jest gotowy w około 2 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przypraw cajun, kurczak, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wolno Pieczony, Dwukrotnie Smażony Stek Porterhouse, Powolna Kuchenka Cały Pieczony Kurczak, oraz Powolna kuchenka pieczony kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F. dla przyprawionej mąki: w misce, wymieszać mąkę, Cajun przyprawy i soli razem dobrze. Dla kurczaka: wrzucić kurczaka z solą, pieprzem i 1/2 szklanki oleju roślinnego i umieścić na pergaminie na blasze do pieczenia. Powoli gotuj w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna na termometrze do natychmiastowego odczytu mięsa osiągnie 165 stopni F, około 2 godzin (nie pozwól termometrowi dotknąć kości). Następnie wyjąć kurczaka i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
MięsoMięso
PieprzPieprz
KościKości
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać frytkownicę z pozostałymi 8 szklankami oleju do 400 stopni F. wrzucić schłodzonego kurczaka z przyprawioną mąką i smażyć, partiami w razie potrzeby, w frytkownicy, gotując, aż skóra chrupki, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
Cały KurczakCały Kurczak
ChipsyChipsy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Serw.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować jest Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese jest zawsze najbardziej błyskotliwe wino w Grunhaus jak Winnice czerwone gleby łupków uczynić bardziej bujny, nieco niższy kwas riesling że jego większy brat Abstberg. Spatlese sweet z wybuchowymi aromatami i smakami czerwonych pysznych jabłek, żółtych brzoskwiń, truskawek/rabarbaru i słonych minerałów. Pełne do Rieslinga, podawać z szynką z Virginii, pikantną jagnięciną curry lub po prostu tradycyjnym sznyclem Jaeger.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn