Kurczak Pot Pie
Chicken Pot Pie może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 27g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka pieprzu, wody, szczytów łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 5 składników do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień, i gotować mieszaninę 1 1/2 godziny lub aż kurczak jest gotowy.
Usuń kurczaka, rezerwując 3 1/2 szklanki bulionu w holenderskim piekarniku; wyrzucić wierzchołki selera.
Niech kurczak ostygnie; skórę, kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 3 łyżki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Podsmażyć zieloną cebulę i posiekany seler w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. Stopniowo ubijaj mąkę aż do wymieszania. Stopniowo dodawać zarezerwowany bulion; gotować, ubijając stale, 3 minuty lub do zgęstnienia i bąbelków. Wymieszaj kurczaka, bekon, jajka i kolejne 5 składników.
Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia 3-ćwiartkowego, a na wierzchu z schłodzonym piecrust.
Piec w 450 przez 25 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Podawać z sosem żurawinowym.