Kurczak Pomarańczowy Imbir

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z pomarańczowym imbirem. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 585 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz piernik, pokrojoną pierś z kurczaka, strąki grochu śnieżnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy, Kurczak Pomarańczowy Imbir, oraz Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać glazurę teriyaki, sok pomarańczowy i piernik; odstawić.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; stir-fry 3 do 4 minut lub aż Nie różowy w środku.
Dodaj strąki grochu, paprykę i mieszaninę teriyaki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Podawać ponad 4 szklanki ryżu. Przechowywać w lodówce pozostałe 3 filiżanki ryżu do wykorzystania do sałatki z ryżem krewetek .