Kurczak pomarańczowo-balsamiczny ze szparagami, fasolką szparagową i polentą

Kurczak pomarańczowo-balsamiczny ze szparagami, fasolką szparagową i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka pomarańczowo-balsamicznego ze szparagami, fasolką szparagową i Polentanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.34 za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, sól i pieprz, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Balsamiczny pomarańczowy glazurowany Kurczak z kremowym kozim serem Polenta, Jedna Patelnia Kremowy Kurczak Balsamiczny I Zielona Fasola, oraz Polenta Z Fasolką Szparagową, Pieczarkami, Groszkiem I Porami dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia39
Magazyn