Zupa czekoladowa Johnny ' ego Iuzziniego

Zupa czekoladowa Johnny ' ego Iuzziniego
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ciężki krem, grubo zmielony w młynku do przypraw, krem devon i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z buraczkami Johnny Iuzzini, Zabójcze ciasteczka czekoladowe Johnny Iuzzini + książka kucharska, oraz Johnny Marzetti IV dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladę w szklanej misce w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych seriach, mieszając między każdą serią lub roztopić w podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Bułki kakaowe zwijamy w czekoladę, pokrywając je całkowicie. Podnieś je widelcem, pozwalając nadmiar czekolady kapać off, i umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia ustawić. Przechowywać w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KakaowePłatki Kakaowe
CzekoladaCzekolada
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
1 szklankę mleka umieść w małym rondlu z jagodami jałowca. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień i niech jałowiec zaparzenia przez 25 minut. Przygotuj posiekaną czekoladę w żaroodpornej misce i pamiętaj, że im drobniej posiekałeś czekoladę, tym lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mleko zagotować, a następnie przecedzić do miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Dodać niektóre z pozostałych 3 szklanki mleka, w razie potrzeby, aby 1 filiżanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Polać czekoladę gorącym mlekiem, odstawić na chwilę, następnie ubijać, aby roztopić czekoladę i zrobić emulsję.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
EmulsjeEmulsje
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać resztę zimnego mleka i spienić zupę mikserem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
6
Przenieść do dzbana i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do podania.
1
Śmietanę i śmietanę wymieszać w misce, aż będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubić mleko, a następnie spienić blenderem zanurzeniowym (w razie potrzeby dodać dodatkowe mleko).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieść do dzbana i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do podania.
1
Zupę czekoladową przecedzić zimnym mlekiem, jeśli jest zbyt gęsta, aby się napić, i ponownie spienić blenderem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2
Podziel zupę na szesnaście małych szklanek (do degustacji porcji) lub na osiem filiżanek kawy. Wrzuć kilka chrupek kakaowych, a następnie nałóż warstwę pianki Devon. Na wierzch jeszcze kilka chrupek kakaowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KakaowePłatki Kakaowe
KawaKawa
ZupaZupa
3
Smak
4
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
5
To jego pierwsza książka.Roy Finamore, weteran wydawniczy od ponad trzydziestu lat, współpracował z wieloma bestsellerowymi autorami książek kucharskich. Jest autorem trzech książek: jeden ziemniak, dwa ziemniaki; smaczny, który zdobył Nagrodę Fundacji Jamesa Bearda; i ryba bez wątpienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn