Kurczak po piwku z Amber Aioli
Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Mieszanka piersi z kurczaka, musztarda dijon, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi w cieście piwnym z czosnkiem Aioli, Pieczarki po piwku z czosnkiem Aioli, oraz Beer Bittered Deep Fried Brisket Fritters with chrzan Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, składniki aioli wymieszać, aż będzie gładka. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
W frytkownicy lub ciężkim rondlu, rozgrzać 3 cale oleju do 191°. w innej małej misce, wymieszać piwo, 1 szklanka mąki i 1 łyżeczka musztardy. Kawałki kurczaka zanurzyć w 1/4 szklanki mąki; zalać cieście piwnym. Smażyć 5 do 6 kawałków kurczaka na raz, 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Podawać na gorąco z aioli.