Kurczak Pepperoncini
Kurczak Pepperoncini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, mielony pieprz, przyprawione bułki tartej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Kurczak Pepperoncini, Pepperoncini Spread, oraz Pepperoncini Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w płytkim naczyniu. Wymieszaj bułkę tartą, parmezan i pieprz razem w drugim płytkim naczyniu. Kostki kurczaka zanurz najpierw w jajkach, a następnie równomiernie posmaruj bułką tartą.
Podgrzać około połowy oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z kurczakiem, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Wyjąć kurczaka i osuszyć na talerzu pokrytym papierowym ręcznikiem.
W razie potrzeby dodaj więcej oleju do patelni. Wymieszać z grzybami, cebulą i winem. Gotować i mieszać, aż grzyby będą miękkie i ugotowane. To może zająć dobre 15 minut.
Powrót kurczaka na patelnię i wymieszać z mieszaniną grzybów. Użyj nożyczek, aby wyciąć pepperoncini na plasterki na patelni, aby zachować soki z pieprzu. Odrzuć wszelkie łodygi. Dusić mieszaninę kurczaka, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut więcej przed podaniem.