Kurczak Pepperoncini
Kurczak Pepperoncini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 51g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, cebula, przyprawione bułki tartej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Kurczak Pepperoncini, Pepperoncini Spread, oraz Pepperoncini Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w płytkim naczyniu. Wymieszaj bułkę tartą, parmezan i pieprz razem w drugim płytkim naczyniu. Kostki kurczaka zanurz najpierw w jajkach, a następnie równomiernie posmaruj bułką tartą.
Podgrzać około połowy oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z kurczakiem, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Wyjąć kurczaka i osuszyć na talerzu pokrytym papierowym ręcznikiem.
W razie potrzeby dodaj więcej oleju do patelni. Wymieszać z grzybami, cebulą i winem. Gotować i mieszać, aż grzyby będą miękkie i ugotowane. To może zająć dobre 15 minut.
Powrót kurczaka na patelnię i wymieszać z mieszaniną grzybów. Użyj nożyczek, aby wyciąć pepperoncini na plasterki na patelni, aby zachować soki z pieprzu. Odrzuć wszelkie łodygi. Dusić mieszaninę kurczaka, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut więcej przed podaniem.