Kurczak, papryka, cebula i pieczarki z winem Marsala
Kurczak, papryka, cebula i grzyby z winem Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Mieszanka wina marsala, pieprz, piersi kurczaka ofert, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Kurczak, papryka, cebula i pieczarki z winem Marsala, Kurczak z pieczarkami w sosie Marsala Wine, oraz Pieczarki smażone z winem Marsala i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać piersi kurczaka ofert na patelni; smażyć 7 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Wyjąć kurczaka z patelni.
Dodaj pokrojoną cebulę i pokrojoną paprykę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj oliwę z oliwek, sól, czarny pieprz, i presliced grzyby egzotyczne na patelni; smażyć 3 minut lub aż grzyby są miękkie i cebula zaczyna karmelizować.
Dodaj wino Marsala i kurczaka na patelnię, i gotować przez 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.