Kurczak Paprikash I
Kurczak Paprikash może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 257 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni 12 cali, ciepła oliwa z oliwek i brązowy kurczak ze wszystkich stron. Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Kurczaka wyjąć i odstawić na bok.
Dodaj cebulę do patelni. Gotować tylko do miękkości, ale nie brązowy. Wymieszać z papryką. Powrót kurczaka na patelnię, zwracając płaszcz z mieszanki papryka/cebula.
Dodaj wino i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut lub aż kurczak jest w pełni gotowane i miękkie.
Gotować patelni kapie aż zredukowana do 1/2 szklanki płynu, o 3 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki kwaśnej śmietany.
Podawać kurczaka na szczycie makaronu, w razie potrzeby, i polać sosem na wszystko.