Kurczak Nadziewany Bekonem i Fetą

Kurczak Nadziewany Bekonem i Fetą
Przepis na kurczaka nadziewanego bekonem i fetą można przygotować w około 40 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,66 USD za porcję. Ta przystawka ma 254 kalorie , 30 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, boczek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 58% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj piersi z kurczaka nadziewanych fetą w boczku , szpinaku zawijanego w bekonie i kurczaka nadziewanego fetą oraz kurczaka nadziewanego szpinakiem i fetą w boczku oraz kurczaka faszerowanego boczkiem i szpinakiem z fetą, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Ostrożnie wytnij nacięcie w najgłębszej części każdej piersi kurczaka. Napełnij boczkiem i serem; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni podsmaż kurczaka na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Odcedź jedną puszkę pomidorów; dodać do patelni. Wymieszaj pozostałe pomidory; posypać bazylią. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do piersi kurczaka wskaże 170° i mieszanina pomidorów zgęstnieje. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn