Kurczak na parze ze specjalnym sosem Xiao Fan

Kurczak na parze ze specjalnym sosem Xiao Fan
Kurczak na parze ze specjalnym sosem Xiao Fan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 911 kalorii, 74g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kolendrę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem, Specjalny sos z kurczaka Guthrie, oraz Chrupiące Tacos z kurczaka ze specjalnym sosem.

Instrukcje

1
Zmieść duży stojak na parowiec w dużym szerokim garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotrzeć do 1/2 cala DNA szafy. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Pokroić kurczaka na sucho i umieścić, skórą do góry, w płytkiej misce (która zmieści się na stojaku parowiec wewnątrz garnka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
4
Posypać imbirem i parą, przykryte, na dużym ogniu, aż kurczak jest po prostu gotowane przez, 30 do 35 minut (uzupełnić wodę, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
ImbirImbir
WodaWoda
5
Ostrożnie wyjąć miskę z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać soki do szklanki miary i odstawić 1/4 szklanki (resztę rezerwy do innego użycia). Powrót kurczaka w misce do garnka i zachować ciepło, przykryte, off ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
1
Podgrzać wok lub duża patelnia ciężka (nie nonstick) na dużym ogniu, aż do palenia, a następnie skropić olej po stronie wok i zawirować do płaszcza. Zmniejszyć ogień do średniego, następnie dodać czosnek i smażyć 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać chiles i stir-fry 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodać kolendrę i smażyć 1 minutę. Wymieszaj pozostałe składniki, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 szklanki soków z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
SólSól
4
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Skropić trochę sosu nad kurczakiem (w tym niektóre części stałe do bardziej pikantnego sosu); resztę podawać z boku. Kurczaka doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn