Kurczak Mughlai

Kurczak Mughlai
Kurczak Mughlai może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 36g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, laskę cynamonu, strąki kardamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mughlai Chicken-Nigella Lawson, Mughlai Malai Kofta Curry, oraz Kheema Shahzada: Mutton mince Mughlai Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść imbir, czosnek, kminek, kolendra i chili w maszynce lub w moździerzu i tłuczku i zmiksuj na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać zmielone migdały i wodę, a następnie ponownie wymieszać, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzać olej na dużej patelni i dodać kawałki kurczaka-w partiach, aby smażyć, a nie dusić - i gotować je wystarczająco długo, aby zapiekać z obu stron, a następnie wyjąć do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
GulaszGulasz
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać przyprawy i włączyć je w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać cebulę i gotować je, aż zmiękną i lekko rumiane, ale zachować ciepło delikatne i często mieszać, aby uniknąć sklejania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Wlać zmiksowaną pastę i gotować wszystko, aż zacznie kolorować.
7
Dodaj jogurt, pół szklanki na raz mieszając go do sosu, a następnie wymieszać bulion, śmietanę i sułtanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
8
Umieść rumianego kurczaka z powrotem na patelni, wraz z sokami, które zebrały pod nimi, i posypać garam masala, cukier, i sól. Przykryć i gotować na delikatnym ogniu przez 20 minut, testując, aby upewnić się, że mięso jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
To właśnie na tym etapie Lubię zdjąć patelnię z ognia i pozostawić do ostygnięcia przed nagrzaniem następnego dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Więc albo teraz, albo po podgrzaniu go, wlać do naczynia i roztrzepać z tostami płatków migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn