Kurczak Marsala

Kurczak Marsala
Kurczak Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 41g białka, oraz 29g tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, masło, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Kurczak Marsala, oraz Kurczak Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować kurczaka, doprawić mąkę solą i pieprzem. Pokroić piersi kurczaka w medaliony o grubości 1/4 cala. Posmarować mąką i odcisnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Następnie w rondlu na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni i pozostawić do ogrzania. Po rozgrzaniu, dodać kurczaka i gotować, aż rumiane, 2 do 3 protokół. Odwróć i powtórz proces. Po ugotowaniu całego kurczaka trzymaj ciepło przykryte na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj marsala na patelni na średnim ogniu. To rozpali patelnię. Po odtłuszczeniu zmniejsz wino o trzy czwarte objętości, aby pozostały 2 uncje. Następnie dodać grzyby. Grzyby wymieszać, zeskrobać boki, a następnie zakończyć bulionem cielęcym. Pozostawić materiał do ogrzania i zagęszczenia przez 4 do 5 minut, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać z masłem i zakończyć łyżką gotowanego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W razie potrzeby udekoruj świeżymi ziołami lub serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn