Kurczak Maca Ball Soup
Zupa z kulek Macy z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 49g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z doctoroz.com ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rosół z kurczaka, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Kulkowa Z Kurczaka I Macy, Mój ulubiony rosół z 3 kulkami Macy s, oraz Bal Matzah (Maca) i rosół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla kurczaka: umyć i przygotować wszystkie warzywa, i odstawić. Zastrzegamy 6 gałązek koperku, drobno posiekamy i odstawiamy. Rezerwa 4 gałązki pietruszki i drobno posiekać, i odstawić. Resztę pietruszki i koperku związać sznurkiem rzeźniczym. Kurczaka umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i białego pieprzu z obu stron. W holenderskim piekarniku lub garnku z grubym dnem dodaj 2 łyżki masła.
Podgrzać na dużym ogniu i umieścić skórę kurczaka bok do góry i zapiekać, aż brązowy. Powinno to zająć około 2-3 minut.Odwróć kawałki kurczaka i zrób to samo na brązowo.
Dodaj wodę i warstw z liśćmi laurowymi, pieprzem, cebulą, marchewką, selerem, rzep, pasternakiem i pozostałą solą. Doprowadzić to do szybkiego wrzenia, umieścić wiązaną pietruszkę i koperek w garnku.
Resztę masła (1 łyżka) dodać do zupy, Jeśli pojawi się biała piana. Jest to mała sztuczka, która pomaga mu rozproszyć się, aby uzyskać wyraźny bulion.Zmniejszyć ogień do średniego dusić i gotować przez 1 godzinę. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń Koper i pęczek pietruszki i wyrzuć.
Usuń pasternak, rzepa, liście laurowe, pieprz, cebula i seler, i wyrzucić.
Usunąć skórę z kurczaka i wyrzucić.
Kawałki kurczaka przełożyć do zupy tureen, a następnie marchew.Na koniec odtłuszczone tłuszcze z bulionu i wlać do zupy tureen. Na wierzch polać świeżym posiekanym koperkiem i natką pietruszki. Cover to keep warm.In miskę do miksowania, dodać macę i proszek do pieczenia, dobrze wymieszać i odstawić.
Ubić jajka, sól, biały pieprz, koperek, bulion drobiowy i olej roślinny.
Wlać to do mieszanki mączki Macy i dobrze połączyć. Nie zniechęcaj się jego rozmoczonym wyglądem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.Zagotować wywar z zupy. Napełnij małą miskę wodą do zwilżania rąk.
Usuń mieszaninę z lodówki, mokrych rąk i uformuj każdą piłkę Macy do rozmiaru piłki tenisowej.
Dodaj do garnka wody lub zapasów, pojawią się na górze. Przykryć i dusić na niskim 25 protokół, pamiętaj, aby odwrócić je podczas gotowania.
Niech odpoczną w bulionie zupy, aby rozwinąć i wchłonąć bulion na 20 minut przed podaniem. Chochla w miseczkach do zupy i podawać.W przypadku kulek Macy: w misce do mieszania dodać macę i proszek do pieczenia, dobrze wymieszać i odstawić.
Ubić jajka, sól, biały pieprz, koperek, bulion drobiowy i olej roślinny.
Wlać to do mieszanki mączki Macy i dobrze połączyć. Nie zniechęcaj się jego rozmoczonym wyglądem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.Zagotować wywar z zupy. Napełnij małą miskę wodą do zwilżania rąk.
Usuń mieszaninę z lodówki, mokrych rąk i uformuj każdą piłkę Macy do rozmiaru piłki tenisowej.
Dodaj do garnka wody lub zapasów, pojawią się na górze. Przykryć i dusić na niskim 25 protokół, pamiętaj, aby odwrócić je podczas gotowania.
Niech odpoczną w bulionie zupy, aby rozwinąć i wchłonąć bulion na 20 minut przed podaniem. Chochla w miseczkach do zupy i podawać.