Kurczak Jerk i nadziewane Mini papryka
Jerk Chicken i nadziewane Mini papryka jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 846 kalorii, 52g białka, oraz 60 g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kolendry, szalotki, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini Nadziewane Meksykańskie Papryki, Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, oraz Felicity ' s Chicken faszerowana czerwona papryka.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Po podgrzaniu zmniejsz jedną stronę do niskiej.
Połączyć 1/4 szklanki zielonej cebuli, 1/4 szklanki szalotki, cukier, 2 łyżki soku, olej, ziele angielskie, czosnek, i serrano w mini robocie; proces do gładkiej.
Połączyć połowę mieszanki cebuli i kurczaka w średniej misce; wrzucić dobrze.
Umieść kurczaka na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu. Przykryć i grill 5 minut z każdej strony. Przenieść kurczaka na małym ogniu. Przykryć i grill 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Kurczaka posmarować pozostałą mieszanką cebuli.
Połączyć pozostałe zielone cebule, Pozostałe szalotki, pozostały sok, ser, kolendra,i śmietana. Połówki papryki wzdłuż; wyrzucić nasiona. Masę serową podzielić równomiernie na połówki pieprzu.
Umieścić paprykę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania na średnim ogniu. Grill 7 minut lub do papryki są lekko zwęglone.