Kurczak i Ravioli Carbonara

Kurczak i Ravioli Carbonara
Kurczak i Ravioli Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 48g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, dressing, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak i Ravioli Carbonara, Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), oraz Kurczak Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W patelni 10-calowej, opatrunek ciepła na dużym ogniu. Gotować kurczaka w sosie 2 do 4 minut, obracając od czasu do czasu, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj bulion i ravioli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Gotować odkryte około 4 minut lub aż ravioli są miękkie i prawie cały bulion odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
BulionBulion
4
Wymieszać w pół na pół; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut lub aż sos będzie gorący i pożądana konsystencja (gotować dłużej na grubszy SOS).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Posypać boczkiem, serem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn