Kurczak i pierogi z warzywami
Kurczak i pierogi z warzywami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, złotą mąkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak wolno gotujący z warzywami z pierogami, Warzywa i Herbed ricotta pierogi, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik lub rondel, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, cebulę, seler i czosnek; gotować 7 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy.
Dodać mrożone mieszane warzywa, bulion, pietruszkę, przyprawę do drobiu, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając. W małej misce, wymieszać mleko i mąkę, aż będzie gładka.
Dodać do mieszanki kurczaka; gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Oddzielić ciasto na 5 herbatników.
Każde ciastko pokroić na ćwiartki. Ułożyć kawałki biszkoptów równomiernie na wierzchu mieszanki kurczaka; posypać papryką. Przykryć szczelnie; gotować od 30 do 35 minut lub aż ciastka będą puszyste i nie będą już ciasta.