Deser Żelatynowy Z Mango-Granatu
Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 32 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion granatu, wody, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żelatyna Z Granatów, Żelatyna Żurawinowo-Granatowa, oraz Granat Żelatyna Jogurt Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Dodać zimną wodę, skórkę z cytryny i sok; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zgęstnienia.
Wymieszać z mango i pestkami granatu.
Wlać do patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold na talerzu.
Podawać z chłodnym batem.