Kurczak i pierogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, pół na pół, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kawałki kurczaka posypać solą i pieprzem, a następnie obustronnie posmarować mąką. Masło rozpuścić w garnku na średnim ogniu. W dwóch partiach, brązowy kurczak po obu stronach i wyjąć na czysty talerz. W tym samym garnku dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, marchew i seler. Wymieszać i gotować przez 3 do 4 minut na średnim ogniu. Wymieszaj zmielony tymianek i kurkumę, a następnie wlej bulion z kurczaka i cydr jabłkowy. Wymieszaj, aby połączyć, a następnie dodaj rumianego kurczaka. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Gdy kurczak się gotuje, zrób ciasto na pierogi: wszystkie suche składniki przesiać, następnie dodać pół na pół, delikatnie mieszając, aby połączyć. Odstawić.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj mieloną pietruszkę, jeśli używasz. Przykryć garnek do połowy i nadal gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Sprawdź przyprawy; w razie potrzeby dodaj sól. Odstawić na 10 minut przed podaniem. * Adaptacja z magazynu dla smakoszy
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek