Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka i pierogów. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 42g białka, oraz 33g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 3855 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, udek kurczaka i części piersi, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi III dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać bulion z kurczaka do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w średnim garnku. 2 w dużym (8 qt), grubym dnie garnku, rozgrzać masło lub oliwę z oliwek na średnim ogniu. Kawałki kurczaka osuszyć i posypać solą. Pracując partiami, brązuj kawałki kurczaka, najpierw umieszczając kawałki skórki w dół; spowoduje to pozbycie się tłuszczu, którego użyjesz do zbudowania gulaszu później.3 gdy kawałki kurczaka są rumiane ze wszystkich stron, wyjąć je z dużego garnka i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
(wątroba I Szyja Usunięte)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć i wyrzucić skórkę z kawałków kurczaka i włożyć kawałki kurczaka do garnka z gotującego się wywaru. Kłusować kurczaka w wywarze, aż gotowane przez, około 20 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wyjąć kawałki kurczaka i ustawić na tacy do ostygnięcia na kilka minut. Gdy kawałki kurczaka są chłodne w dotyku, zdjąć mięso z kości i pokroić na 2-calowe kawałki. Odstawić. 4 zwróć ciepło na dużym garnku do średniej wysokości. Gdy garnek jest gorący, dodać cebulę, seler, marchew i tymianek i smażyć na miękko, ale nie rumiane, o 4-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać mąkę i dobrze wymieszać. Mąka wchłonie tłuszcz w garnku i przyklei się trochę do dna. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i mieszaj mieszankę mąki roślinnej stale przez 2-3 minuty. Nie daj się spalić.5 Przygotuj chochlę i przygotuj garnek z gotującym się kurczakiem w pobliżu.
Dodaj chochlę gorącego wywaru z kurczaka i dobrze wymieszaj. Będzie goopy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
7
Dodaj kolejną chochlę, następnie kolejną, mieszając cały czas, aż bulion się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
8
Dodaj resztę rosołu z kurczaka, zarezerwowane mięso z kurczaka. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie podczas robienia pierogów. 6 W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
(wątroba I Szyja Usunięte)
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
Cukierki Ratujące życie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Dodaj (opcjonalnie) posiekane świeże zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
10
Do suchych składników dodać roztopione masło i mleko. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina po prostu się połączy. (Uwaga: nie przesadzaj! albo Twoje pierogi będą zbyt gęste.) 7 wrzucić ciasto z kluskami do gotującego się gulaszu, usypując łyżeczki do herbaty na powierzchnię gulaszu. (Zauważ, że pierogi będą łatwo podwoić rozmiar podczas gotowania.) Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż pierogi zostaną ugotowane przez około 15 minut. Po przykryciu patelni nie odkrywaj i nie podglądaj podczas gotowania pierogów! Aby pierogi były lekkie i puszyste, muszą parować, a nie gotować. Odkrywanie patelni uwalnia parę. Jeśli po 15 minutach nadal nie są gotowane (użyj wykałaczki lub szaszłyku, aby przetestować), ponownie przykryj patelnię i gotuj przez kolejne 5 do 10 minut. 8 delikatnie wymieszać z groszkiem, pietruszką i śmietaną, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Białe Bułki Obiadowe
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodaj więcej soli do smaku. Porcje kadzi z mięsa, sosu, warzyw i pierogów na talerze zupy i podawać. Zauważ, że gulasz będzie się zagęszczał im dłużej siedzi.